OM OSS

Filteo är en städfirma som tillhandahåller städ, underhållstjänster och lokalvård både till företag och privatpersoner. Vårt fokus ligger på att tillmötesgå er som kund och vi nöjer oss inte förrän ni är nöjda. Vi sätter alltid kunden i fokus och med genuint engagemang och känsla för kvalitet är vi lyhörda för våra kunders önskemål.

FilTeo startades som städfirma 2010 som enskild firma och ombildades till aktiebolag mars 2015. Vi är ett familjeföretag med många år av erfarenhet i branschen. FilTeo startades med en idé om att sälja kvalitativ städning till hyfsade priser.

Vi levererar skräddarsydda städ och fastighetstjänster till företag, bostadsföreningar och privatpersoner. Vårt fokus ligger huvudsakligen på trapp, kontor, lokalvård och hemstäd där vi har många år av erfarenhet. Vi väljer vår personal med stor omsorg och vi ser till att de blir noga introducerade och kontinuerligt uppdaterade i respektive kunds önskemål. Vi använder enbart miljömärkta produkter och vi miljösorterar allt avfall oavsett verksamhetsområde.

Med tanke på att Stockholm har många städföretag så erbjuder vi alltid ett prisvärt och skräddarsytt alternativ.

Våra kunder kommunicerar snabbt och enkelt med oss via telefon, mail eller personliga möten. Vi erbjuder även akut jourservice, om det skulle behövas, och om olyckan skulle vara framme så är vi ansvarsförsäkrade hos If.

”FilTeos kundrelationer bygger på förtroende och personligt ansvar. Vi ser även till att tillgodose kundens personliga behov av problemfri städning och en ren och trivsam miljö”.

FilTeo AB